Året der gik (2019)

2020 nærmer sig med hastige skridt. Vi vil her på Bloksdal gerne kigge tilbage på året 2019 og komme med en lille beretning herom. Vi har i år deltaget på tre dyrskuer og fået tre ærespræmier. Ærespræmierne er tildelt Bloksdal Mirabelle -ET (Vaillant x Anabelle) og Bloksdal Opal (Cristal-DK x Bloksdal Hæmatit).

Første ærespræmie blev tildelt på dyrskuet i Hjørring, i juni måned, hvor Mirabelle blev tildelt prædikatet skuet bedste Charolais dyr med 24 point. Næste skue var Landsskuet i starten af juli måned. Her gik det ligeledes godt for besætningen, bedst dog igen for Mirabelle der fik en samlet placering som nummer 9 på Landsskuet 2019. Afslutningsvis var der Kimbrerskuet i oktober måned hvor Opal modtog ærespræmie.

Foruden dyrskuer har vi solgt en hel del dyr både til slagt og til levebrug. Vi har solgt 3 ungtyre samt en kvie til levebrug mens vi har slagtet 14 forskellige andre dyr. Vi vil gerne sige tak til både aftagere af kød samt købere af levende dyr.

Vi har i år fået 15 kalve på 13 kælvninger, idet vi fik 2 sæt tvillinger. Vi ønsker forsat at slanke vores besætning og har derfor løbende dyr til salg, hvorfor interserede og besøgende altid er velkommen.

Afslutningsvis vil vi gerne sige tak til alle gæster og besøgende vi har haft her på gården, men også folk vi har mødt rundt omkring på diverse skuer og i andre forbindelser. Vi ønsker alle et Godt Nytår

Skriv et svar

Your email address will not be published.