Avlsdyr sælges

Vi har i dag valgt, at sætte fokus på to prima avlstyre. Men har også andre interessant dyr til salg. Den første er Bloksdal Rolls Royce (387). Han er født den 18. Januar 2020 og er efter Bloksdal Linux -ET V.B. x Bloksdal Mercedes P. Rolls Royce fødselsvægt var 50 kg, 200 dgs vægt var 289 kg og hans 365 dgs vægt var 613 kg. Linuxs forældre er Bourgogne x Une Fleur, som er virkelig gode dyr i Charolais’ moderland, Frankrig. Linux var i en længere periode en af de bedst tyre i Danmark målt på forskellige indekser- han er blandt andet meget positiv for kælvning og mælk. Rolls Royces mor Bloksdal Mercedes P er efter Uvejr Av Strömsnäs x Bloksdal Elana -ET. Uvejr Av Strömsnäs var i sin tid den bedst testede dansk/svenske Charolais tyr ift. lavt foderforbrug i Danmark. Elana var en stor udstillings ko som bl.a. har vundet ærespræmie på Landsskuet. Med andre ord har du med Rolls Royce en tyr for fremtiden til avl og produktion. Særligt bør hans gode temperament samt kødsætning fremhæves.

Næste tyr er Bloksdal Roman (391). Han er født den 12. april 2020 og er efter Bloksdal Matador -ET V.B. x Bloksdal MiLady. Roman fødselsvægt var 57 kg og hans 200 dgs vægt var 341 kg. Matadors forældre er show vindere fra Frankrig (Vaillant x Anabelle). Mens hans mor Bloksdal MiLady er efter Vanggaard Daddy -ET x Bloksdal Unak. Daddy var en stor show tyr som vi i flere år udstillede og vandt ærespræmier med. Både Unak og MiLady har vundet ærespræmier på Landsskuet i Herning. MiLady er tilmeldt udpeget af Danmarks Charolais forening som potientielt tyremor pga. gode indexer. Roman er en tyr med gode perspektiver, han er høj og lang, har meget racepræg samt har et unikt godt temperament. Begge tyre vil være et fremragende valg både til renavl og krydsningsbrug.

Foruden disse tyre har vi som nævnt tidligere også andre yngre tyre på vej, samt flere gode hundyr til salg. Tjek vores salg side ud her på side g tøv ikke med at kontakte os ved interesse. Besøgende er også altid velkommen hvor dyrene og deres temperament samt flere bedsteforældre kan besigtiges.

Skriv et svar

Your email address will not be published.