Dyr til salg

Vi har i øjeblikket flere spændende Charolais dyr til salg. Salgsemnerne spænder sig bredt fra tyre efter Neptune JC (I Love You x Fabtazia) som i 2019 vandt prædikatet Champion i Paris. På mor siden af disse er der bl.a. tyren som Major, Vaillant og Turbo.

Derudover en helbror til vores top kvie Bloksdal Special Lady (Bloksdal Matador -ET V.B. x Bloksdal MiLady) som har vundet flere ærespræmier de seneste år og seneste blev udnævnt som bedste hundyr på Kimbrerskuet 2023. 

Foruden disse har vi også et par polled tyre bl.a. Gustav av Skalltorp og Bloksdal Piña Colada. Gustav er svensk polled tyr med lette kælvninger og Piña Colada vandt på Landsskuet i 2022 titlen Danmarks bedste Charolaiskvie. Vi har også en fransk polled kalv efter Iceberg PP og Bloksdal Miva, som er værd at fremhæve. Miva er bl.a. mor til Bloksdal Ronaldo P som i 2021 vandt titlen, skuet bedste yngre tyr på Kimbrerskuet. 

Vi har også fundet et par hundyr efter bl.a. Bloksdal Linux -ET (Bourgogne x Une Fleur), Cristal-DK (Romeo x Tulipe) og Bloksdal Matador -ET V.B. (Vaillant x Anabelle).

Alle dyr er rolige, omgængelig og med gode tal. Ved interesse se fanebladet “dyr til salg” h

Eller kontakt os pr telefon +45 51714574

Skriv et svar

Your email address will not be published.