Hjemme fra Landsskuet 2022

Efter at være afskåret fra at deltage på de sidste to års Landsskue pga. COVID-19, vendte Bloksdal Charolais tilbage til dyrskuet i Herning med manér.
Det bedste Landsskue nogensinde for vores besætning!
Det startede ellers ikke så godt, idet at vi måtte lade den ene af vores tre tilmeldte kvier blive hjemme. Vi deltog i år derfor med to kvier Bloksdal Special Lady (Bloksdal Matador -ET V.B. x Bloksdal MiLady) og Bloksdal Piña Colada (Bloksdal Linux -ET V.B. x Bloksdal Liqueur).
Til torsdagens konkurrencer var Special Lady alene i sit hold, men den franske dommer David Riviere gav hende alligevel rigtig god karaktistik og 23p. Hun skulle senere deltage i ærespræmiekonkurrencen. Sidste dyr i ringen torsdag formiddag var Piña Colada. Hun var i hold med otte andre fantastiske kvier – velsagtens det bedste hold på hele skuet. Her lykkes det Piña Colada at blive nummer ét i holdet, og derfor naturligvis også opnå 23p og deltage i ærespræmiekonkurrencen, som blev afholdt senere samme dag. Her deltog 17 fantastisk Charolais dyr og Martins kvie Special Lady blev placeret på en flot syvende plads, som den tredje bedste kvie på skuet. Endnu bedre skulle det gå for Kristinas kvie Piña Colada, idet hun blev udpeget som skuets bedste Charolais kvie og tredje bedste Charolais dyr samlet. Dette resultat gav ærespræmie til begge kvier og tilmed blev de begge opjusteret til de magiske 24p.

Til slut vil vi gerne takke alle, som var med til at gøre dagene til Landsskuet til nogle gode dage, vi fra Bloksdal Charolais har i hvert fald nydt alle dagene i Herning. Vi vil gerne ønske alle tillykke med deres præmier og placeringer.

HUSK du kan se eller gense bedømmelsen fra vores liveudsendelse på vores facebook og se billeder i albummet “Landsskuet 2022”.

Skriv et svar

Your email address will not be published.