Hjemme fra Landsskuet 2023

Vi er nu kommet godt og sikkert hjem fra endnu et vellykket Landsskuet – Dyrskuet i Herning.

Torsdag blev dyrene bedømt enkeltvis og her var første dyr i ringen for vores vedkommende Bloksdal Tur beau (Neptune JC x Bloksdal Mirabelle -ET). Tur beau var den yngste i holdet, men fik alligevel en anden plads med 22 point.

Næste dyr var Torndao P Hvirring (Indou PP x Polka Hvirring P). Han blev nummer to i holdet og kunne måske have vundet, hvis hans bevægelse på dagen ikke havde være forringet. Han måtte derfor nøjes med 21 point.

Herefter var det kviernes tur og første dyr var her Bloksdal Special Lady (Bloksdal Matador -ET V.B. x Bloksdal MiLady). Hun vandt sit hold med 23 point og skulle senere til ærespræmiekonkurrence.

Til sidst var det Bloksdal Rosabelle (Glasgow x Bloksdal Mirabelle -ET) tur til at komme i ringen. Hun var i et stort hold med rigtig mange gode kvier. Hun blev tildelt en anden plads med 23 point og skulle også deltage i ærespræmiekonkurrencen.

Denne blev afholdt senere samme dag og med deltagelse af 18 dyr, som skulle kæmpe om 10 ærespræmier. Bloksdal Rosabelle blev placeret på en flot femteplads ud af alle Charolaisdyrene og som anden bedste kvie på Landsskuet.

Om fredagen deltog vi i besætningskonkurrencen, hvor vi fik en samlet fjerdeplads.

Til slut vil vi gerne takke alle, som var med til at gøre dagene til Landsskuet til nogle gode dage, vi fra Bloksdal Charolais har i hvert fald nydt alle dagene i Herning. Vi vil gerne ønske alle tillykke med deres præmier og placeringer.

HUSK du kan se eller gense bedømmelsen fra vores liveudsendelse på vores facebook og se billeder i albummet “Landsskuet 2023”.

Skriv et svar

Your email address will not be published.