Hjemvendt fra et fantastisk skue i Aars.

Kimbrerskuet 2021 blev en stor succes for Bloksdal Charolais.
Vi udstillede fem katalognumre. Første dyr i ringen var Bloksdal Ronaldo P (Japon Sc x Bloksdal Miva). Ronaldo var i hold med tre andre gode tyre, hvor han fik god karakteristik af den franske dommer og fik 23 point. Næste dyr i ringen var Bloksdal Roman (Bloksdal Matador -ET V.B. x Bloksdal MiLady). Roman er en anden type tyr end Ronaldo, og dommeren synes han havde lidt for grove lemmer, men massere af kød de rigtige steder. Næste dyr var Bloksdal Rosabelle (Glasgow x Bloksdal Mirabelle -ET). Hun var i et stort hold med otte andre fantastiske kvier. Hun ender som treer i holdet, men tæt løb mellem de tre øverste.
Næste kvie var Bloksdal Piña Colada (Bloksdal Linux -ET V.B. x Bloksdal Liqueur). Hun var i hold med fire andre gode kvier. Hun vandt holdet og fik 23 point. Afslutningsvis skulle Bloksdal MiLady (Vanggaard Daddy -ET x Bloksdal Unak -ET) i ringen sammen med hendes kalv Special Lady. Hun var i hold med to andre køer med kalv og vandt sit hold med 23p.
Det endte derfor med, at alle vores fem udstillede katalognumre skulle til ærespræmiekonkurrence. Her var det fra morgen af pointeret, at det var en ny konkurrencen, og at der derfor godt kunne blive bytter rundt på dyrene ift. bedømmelsen tidligere på dagen. Til ærespræmiekonkurrencen ender det med, at Bloksdal Ronaldo P bliver skuet femte bedste dyr og får prædikatet skuets bedste yngre tyr. Derudover bliver Bloksdal MiLady og hendes kalv Special Lady nummer otte og modtog derfor også ærespræmie. Pina Colada og Rosabelle blev placeret som nummer 10 og 13.
Vi valgte at have både Roman og Ronaldo til salg og de blev begge solgt. Stort tillykke og tak for handlen til Rene Andersen i Vejen og Tommy Jensen i Havndal.
Alt i alt en fantastisk weekenden for os. Det var dejligt at komme på udstilling igen og møde gode venner og kollegaer. Bloksdal Charolais ønsker alle tillykke med deres præmier og placeringer.


// Billederne vi tog på skuet vil forhåbentlig blive lagt op her på siden og på vores facebook sider i den kommende ugen. I mellemtiden kan man se eller gense vores liveudsendelser fra bedømmelsen og ærespræmiekonkurrencen på facebook.

Skriv et svar

Your email address will not be published.