Tyrekalv med fantastisk 1 års vægt sælges

Bloksdal Roman (391) har 1 års fødselsdag i dag og er efter Bloksdal Matador -ET V.B. x Bloksdal MiLady. Romans fødselsvægt var 57 kg og hans 200 dgs vægt var 341 kg, mens hans kampvægt i dag er på hele 681 kg (73 kg mere end racegennemsnittet i Danmark).

Romans far, Matador, er søn af showvindere i Frankrig (Vaillant x Anabelle fra Elevage Sallé Charolais), mens hans mor, Bloksdal MiLady, er efter Vanggaard Daddy -ET x Bloksdal Unak. Daddy var en show tyr, som vi i flere år udstillede og vandt ærespræmier med. Både Pekoline, Diamant, Unak og MiLady har vundet ærespræmier på Landsskuet i Herning. MiLady er tilmeldt udpeget af Danmarks Charolaisforening som potientielt tyremor pga. gode indexer og fik den anden dag en god kviekalv af samme afstamning som Roman.

Roman er en tyr med gode perspektiver, han er høj og lang, har meget racepræg samt har et unikt godt temperament. Han har et S-index på 114 og er bl.a. positiv for vækst, produktion og kælvning. Mangler du derfor en tyr til at løbe dine hundyr eller til dyrskue er Bloksdal Roman et god bud på din nye foldtyr.

Skriv et svar

Your email address will not be published.