Hjemme fra Hjørring dyrskue

Vores besætning klarede sig fantastisk godt på dyrskuet i Hjørring. Vores avlstyr Vanggaard Daddy -ET fik 24 point og blev bedste Charolais Handyr. I interbreed konkurencen blev han det bedste handyr på tvære af racer.

YES YES – vi er bare så stolte.

Vægten på ham var 1473 kg. og han er 4 år og 8 mdr. gammel. Han er resultat af en skylning foretaget her i besætningen for nogle år siden. Vi ønsker også Dann Vanggaard tillykke med resultatet, da han er født der.

Bloksdal Hæmatit fik 23 point og så bare godt ud. Hun vejede 732 kg og er 16 mdr. gammel. Hun blev dog slået af en super kvie fra Læsø. Hun er efter den franske toptyr Utrillo BP.

Blokadal Herkules fik 22 point og vejede 434 kg. Han er 8 mdr. gammel. Han er ligeledes efter den Utrillo BP og til salg.

Bloksdal Smilla VB fik 22 point og laurbær krans som avlsdronning. Hun vejede 909 kg og hendes tyrekalv vejede 144 kg. Smilla er 12,5 år gammel og kalven er 2 mdr. gammel og hedder Bloksdal Ibrahim VB P.

Derudover fik endnu en kvie fra vores besætning et super resultat. Det er kvien fra Jørgen Jensen, som også er resultat af en skylning i vores besætning, som på skuet fik ærespræmie.

Til sidst vil vi gerne ønske alle udstillerne tillykke med resultaterne. Ikke mindst brødrene Møgelmose, som fik bedste Charolais dyr, og yderligere en ærespræmie, som bedste nye udstiller på tvære af alle racer.

Skriv et svar

Your email address will not be published.