Hjemme fra Hjørring dyrskue 2018

Det er nu tid til at kigge tilbage på en god weekend. Vi har som bekendt været til sommerens første dyrskue som udstillere. Vi udstillede i år seks dyr (tre kvier, en tyr og en ko med kalv).

Tyren var Bloksdal Matador -ET VB fik 23 point, vandt sit hold og fik mange rosende ord med på vejen. Han vejede til skuet 844 kg. De tre kvier var Bloksdal Nobelle, Bloksdal Mirabelle -ET og Bloksdal MiLady. Nobelle og MiLady blev begge nummer tre i deres hold med 22 point. De vejede henholdvis 561 kg og 767 kg til skuet. Mirabelle vandt sit hold og fik 23 point. Hun fik ligeledes meget positiv omtale og var ifølge den franske dommer svær at komme udenom. Hun vejede til skuet 675 kg.

Sidst, men ikke mindst, udstillede vi avlsdronningen Bloksdal Bailey og hendes tyrekalv Old Fashion. Hun har fået ti levende fødte kalve på ni kælvninger. Denne store bedrift blev hædret med lauerbærkrans og 23 point. Dommeren var endvidere så imponeret over hende, at han senere valgte hende ud til finalen. Her blev hun valgt som det tredje bedste dyr på skuet og hun fik derved den ene ærespræmie, som man kan få pr. udstiller på dette skue.

Alt i alt en rigtig god weekend.

Desværre har vi haft lidt tekniske udfordring. Derfor har vi muligvis mistet flere af billederne fra Hjørring dyrskue. Vi arbejder på at løse problemerne og forhåbentlig genfinde disse.

Til slut vil vi gerne takke alle som var med til at gøre dagene til Hjørring dyrskue til nogle gode dage, vi i Bloksdal Charolais har i hvert fald nydt dagene i Hjørring. Vi vil gerne ønske alle tillykke med deres placeringer i Hjørring.

Skriv et svar

Your email address will not be published.