Hjemme fra Hjørring dyrskue 2019

Vi er nu kommet godt hjem fra et fremragende Hjørring dyrskue 2019. Som vi bekendtgjorde allerede i går vandt vores kvie Bloksdal Mirabelle -ET prædikatet skuet bedst Charolais individ (Derved også bedste hundyr og kvie) og fik 24p. Hun vejede til skuet 900 kg. Hun deltog om lørdagen til konkurrencen interbreed på tværs af alle kødkvægsracer og blev nummer fire sammenlagt.

Derudover deltog vi med vores 2,5 år gamle Charolais tyr, Bloksdal Matador -ET (helbror til Mirabelle -ET). Han vejede til skuet 1145 kg og vandt sit hold og fik 23p og deltog senere i ærespræmiekonkurrencen. Endvidere havde vi Bloksdal Opal med på skuet. Hun var i hold med 7 andre rigtig gode Charolais kvier. Hun var den tungeste i sit hold og fik 23 point.

Afslutningsvis havde vi Bloksdal MiLady og Olympia med. De fik begge 22 point. Milady er en ung første kalvs ko, som er svært at få ordentlig i dyrskueform når hun malker så godt til hendes kalv. Olympia er en kvie for fremtiden som mest af alt var med for at opleve et dyrskue.

Alt i alt et fremrangende skue for vores familie og besætning. Nu ser vi med stor spænding frem til det forestående Landskue i Herning.

Skriv et svar

Your email address will not be published.