Hjemme fra Hjørring Dyrskue 2014

Bloksdal Charolais deltog igen i år på Hjørring Dyrskue. Vi udstillede 3 dyr i år. Alle dyrene blev udstillet i Familien Brødbæk. Den ene var dog Martins ko Unak -ET.

Vanggaard Daddy -ET er efterhånden 5,5 år gammel og fik 23 point og blev nummer to i sit hold. Han vejede 1510 kg på dagen. Bloksdal Unak -ET fik ligeledes 23 point og blev nummer to i sit hold. Hun vejede 1139 kg, og fik pæne ord med af dommerne, selv om hun er 11 år gammel. Bloksdal Hæmatit fik også 23 point og blev nummer ét i sit hold. Hun er 28,5 mdr. gammel og enorme 1041 kg. Hun blev senere tildelt ”ærespræmie”.

I besætningsgruppekonkurrence på tvære af racer blev vi nummer fire, med langt den tungeste gruppe. De 3 dyr vejede 3690 kg tilsammen.

Daddy var direkte i radioen fredag morgen. Det var en hyggelig snak ”han” og Karsten fik med ”Anne og de herreløse hunde” fra ANR. Der var ligeledes flere billeder af ”BIG DADDY” i Nordjyske stiftstidende. Daddy har et helt fantastisk temperament. Der blev taget utrolig mange billeder af ham både fredag og lørdag. Han stod mellem staldene i rigtig lang tid og blev beundret og rørt ved samt taget mange hundrede billeder. Det var rigtig god reklame for Charolais. Racen klarede sig generelt godt på skuet, idet den tog flere første præmier på tværs af kødkvægsracerne.

Vi vil gerne ønske Charolais tillykke med de gode resultater på Hjørring Dyrskue.

Skriv et svar

Your email address will not be published.