Hjemme fra Kimbrerskuet 2011

Vi har været til Kimbrerskuet med 4 dyr. Det gik rigtig godt for Bloksdal Charolais. Vi deltog med tre kvier og en ko. Koen var Bloksdal Unak -ET og er som bekendt Martins. Hun vejede 1132 kg og var tungeste hundyr på skuet. Hun fik 22 point og blev nr. 3 i sit hold på 4 køer.

Kristina udstillede en kvie og det var Bloksdal Funni VB P. Hun vejede 439 kg ved en alder på10,5 mdr. Hun blev nr. 3 i sit hold ud af 10 og fik 23 point.

Helle udstillede Bloksdal Gold på 8 mdr. Hun vejede 394 kg, hvilket er super til en kalv efter en kvie og med Lorsini som far. Gold vandt sit hold og fik 22 point. Hun deltog desuden også i konkurrencen på tværs af racerne, om at blive skuets bedste kvie efter en insemineringstyr, her blev hun nr. 5 ud af 13 dyr.

Anders udstillede sin kvie på 20 mdr. som han har købt ved Karin og Kresten. Kvier hedder Frida Kærgaard og hun vejede 770 kg. Det var klart det tungeste dyr i sit hold. Frida fik 23 point og ærespræmie. Lørdag i ærespræmie konkurrence blev hun bedste Charolais kvie tildelt af H. C. Hansen.

Ligeledes om lørdagen, deltog Martin i mønstringskonkurrencen for senior med Frida. Martin vandt konkurrencen foran 8 andre deltagere.

Charolais som race havde også et rigtigt godt skue. Der var i alt 42 dyr mødt frem, hvilket gjorde Charolais til den største race. Charolais vandt både interbreed for han- og hundyr, bedste kvie efter en insemineringstyr og mønstring for juniorer og seniorer.

Bloksdal Charolais ønsker alle tillykke med deres placeringer og point. Tillykke til de dyr som fik ærespræmie og de dyr som fik bånd. Tak for et godt skue til Region Nord ved Leif Christensen

Skriv et svar

Your email address will not be published.