Hjemme fra Kimbrerskuet 2016

Så er vi kommet godt hjem fra årets kimbrerskue. Vi deltog som nævnt tidligere med 1 tyrekalv og 2 kvier. Tyren var Bloksdal Linux -ET, som vi også havde med til sommerens dyrskuer. Linux vejede til skuet 686 kg og var i holdet tyre 12 – 15 mdr. Linux blev nr. 2 i sit hold med 23 point og deltog i ærespræmiekonkurrencen.

Næste dyr rækken var Bloksdal Lavendel som var i holdet 15 – 18 mdr. kvier. Hun blev nr. 3 i sit hold med 22 point, hvilket vi er fint tilfredse med set i forhold til hun ikke er gjort klar til skue – men nærmest hentet direkte fra græs på engen. Hun vejede til skuet 566 kg.

Sidste dyr i rækken er også en genganger fra sommeren dyrskue – nemlig Bloksdal Jæmatit –ET. Hun var 5 mdr. yngre en det ældste dyr i holdet, kvier 24 – 30 mdr. men klarede alligevel at få en 2. plads og 23 point og deltog i ærespræmiekonkurrencen.

Set igennem vores briller burde både Linux og Jæmatit nok have vundet deres hold, og efter som dommerne ikke gav ærespræmie til vinderen i nogle af de respektive hold var der selvfølgelig heller ingen til os.

Vi tillader os at være lidt skuffede, men acceptere samtidig dommerens afgørelse. Det er spillets regler og at det ikke altid er let at være dommer.

Skriv et svar

Your email address will not be published.