Hjemme fra Kimbrerskuet 2017

Så er vi kommet hjem fra et yderst succesfuldt Kimbrerskuet 2017.

Vi havde i år valgt at tage “ungdomsholdet” med og det skulle vise sig at være en god idé. Vi endte nemlig med at få hele tre ærespræmier på vores fire udstillede ungdyr. De fire ungdyr var som tidligere nævnt herinde kvierne Bloksdal MiLady og Bloksdal Mirabelle -ET. Derudover havde vi de to tyrekalve med; Bloksdal Matador -ET og Bloksdal Morgan P.

De to tyre var i samme hold, sammen med otte andre ungtyre. Bloksdal Morgan P blev nummer seks ud af ti og fik 22p. Bloksdal Matador -ET blev nummer tre med 23p og fik at vide hvis bare han havde været 5 cm højere vil han have vundet holdet.

Bloksdal Mirabelle -ET vandt sit hold og fik 23p foran fire andre unge kvier og skulle senere deltage i ærespræmiekonkurrencen. Til sidst var det Bloksdal MiLadys tur og lige som Mirabelle vandt hun sit hold foran fire andre kvier, fik 23p og skulle deltage i ærespræmiekonkurrencen.

I ærespræmiekonkurrencen var der 22 Charolais dyr hvor der var præmier til de 14. Her blev MiLady nummer ni og fik derved ærespræmie som niende bedste Charolais dyr ud af ca. 75 tilmeldte. Bloksdal Mirabelle -ET blev efterfølgende oprangeret til 24p og blev andet bedste Charolais dyr og derved skuet bedste Charolais kvie.

I lørdagens tværgående konkurrencer blev vi nummer fire i bedste besætningsgruppe på tværs af racerne men efterfølgende vandt vi den tværgående konkurrence bedste par og de to søskende Bloksdal Mirabelle -ET og Bloksdal Matador -ET ifølge dommerne var det par der klædte hinanden bedst.

Afslutningsvis blev Mirabelle nummer tre i konkurrencen på tværs om bedste inseminerings kvie. Alt i alt et meget overraskende resultat for vores ungdomshold, som lover godt for fremtiden.

Til slut vil vi gerne takke alle som var med til at gøre dagene på Kimbrerskuet til nogle gode dage og vi ønske alle tillykke med deres præmier og placeringer.

Skriv et svar

Your email address will not be published.