Hjemme fra Landsskuet 2011

Her fra Bloksdal Charolais deltog vi igen i år i Landsskuet i Herning. Vi havde Bloksdal Diamant og hendes kalv Bloksdal Gold med. De fik som ko med kalv 23 point. Diamant vejede 921 kg og kalven vejede 248 kg. Dette er helt fint for en 1. kalvs ko. De deltog i ærespræmie konkurrencen, men fik ikke nogen. Vi havde også kvien Bloksdal Funni P med. Hun vejede 331 kg og er født den 19 november. Hun blev nr. 2 i holdet med 22 point. Hun er pollet og efter Uvejr. Kvien Bloksdal Elana ET blev nr.4 i sit hold med 23 point. Dette var et stort hold på 9 stk. Hun vejede 970 kg og var den næst tungeste i holdet. Sidste år fik hun 21 point og vejede 624 kg. Hun er groet 346 kg på et år og udviklet sig rigtig godt.

Det var et godt Landsskue. Der var en meget positiv stemning blandt udstillerne, så det var dejligt. Bedømmelsen blev igen forestået af Jean Loius fra Frankrig.

Vi måtte pakke sammen i regnvejr, men det er jo hvad der kan ske. Det var dog lidt træls.Vi vil gerne her fra os på Bloksdal sige tillykke til Charolais udstillerne for et godt skue. Dermed også stort tillykke til vinderne af ærespræmier og diverse titler på Landsskuet 2011.

Vi tænker også tilbage på en rigtig god aftenfest fredag hvor 110 charolais interesserede mennesker deltog. Det er blevet en rigtig god tradition.

Skriv et svar

Your email address will not be published.