Hjemme fra Landsskuet 2018

Landsskuet 2018 er nu veloverstået. Det har været en fantastisk uge med godt vejr og flinke mennesker. Vi udstillede i år fire katalognumre. Første dyr i ringen i torsdags var Bloksdal Matador -ET VB (Vaillant X Anabelle). Han vejede ved skuet 827 kg og var i hold med fire andre gode tyre (5 i alt). Matador blev nummer to i holdet, kun lige overgået af den senere vinder af bedste Charolais ungtyr. Det lover med andre ord rigtig godt for fremtiden.

Næste dyr i rækken var Bloksdal Nobelle ( Vanggaard Daddy -ET x Bloksdal Champion). Hun vejede på skuet 570 kg og var i hold med otte andre fantastiske kvier. På trods af at Nobelle var to måneder yngre end den ældste i holdet og klart den letteste, blev hun placeret på en flot tredje plads.

Næste skud i bøssen var Bloksdal Mirabelle -ET (Vaillant X Anabelle), som på skuet vejede 673 kg og var i hold med fire andre kvier (5 i alt). Hun blev placeret som nummer tre, hvilket vi var noget forundret og skuffet over, da vi mener hun fortjente en højere placering – men hun fik trods alt mange gode og rosende ord for fremtiden med på vejen.

Sidste dyr i rækken var Bloksdal MiLady ( Vanggaard Daddy -ET x Bloksdal Unak -ET). På Landsskuet 2018 vejede hun 774 kg, og var i hold med fem andre kvier. Det lykkes MiLady at blive nummer ét og vinde holdet.

Hun skulle derfor senere torsdag til ærespræmiekonkurrence. Der var i alt 19 dyr til ærespræmiekonkurrencen hvoraf de otte var kvier. Der skulle uddeles 14 ærespræmier til enkeltdyr og MiLady fik en flot syvendeplads, hvilket gjorde hende til skuets anden bedste Charolais kvie.

Vi deltog også i besætningskonkurrence om fredag og Anders og Martin i DM i mønstring. Her blev Anders nummer fire ud af 23 deltager til danmarksmesterskabet i mønstring. Til slut vil vi gerne takke alle som var med til at gøre dagene til Landskuet til nogle gode dage, vi i Bloksdal Charolais har i hvert fald nydt alle dagene i Herning. Vi vil gerne ønske alle tillykke med deres placeringer i Herning.

Afslutningsvis ønskes vi også god bedring til Kasper Kristensen og Jørgen Larsen, som begge var uheldige at komme til skade under dette års Landsskue.

Skriv et svar

Your email address will not be published.